Deze nieuwe NVOI cursus geeft iedere praktijkmedewerker een uitstekend, breed overzicht van de hedendaagse implantologie in de tandheelkundige
praktijk.
Deze jaarlijkse, speciaal voor de gehele praktijk - de tandarts, mondhygiënist en praktijkmedewerker - ontworpen cursus geeft een uitstekend overzicht van de hedendaagse implantologie in de tandheelkundige praktijk. Naast een breed overzicht van implantologische mogelijkheden, geeft de cursus vooral ook inzicht in preventie van peri-implantaire ontstekingen en reiniging van het peri-implantaire gebied.

In toenemende mate stellen patiënten vragen over implantologie. Niet alleen aan de tandarts of kaakchirurg, maar ook aan mondhygiënisten en praktijkmedewerkers. Ook nadat een implantologische behandeling is afgerond, zal een patiënt doorgaans retour komen bij een mondhygiënist of praktijkmedewerker. Door nieuwe ontwikkelingen wordt van iedereen in de praktijk een voldoende overzicht van de implantologie verwacht en ook de vaardigheden met betrekking tot diagnostiek, preventie en reiniging van peri-implantaire gebied.


Docenten
De vier docenten voor deze cursus - Ronnie Goené, Prof. dr. Henny Meijer, Prof. dr. Gerry Raghoebar en Patricia Sweet - hebben hun sporen binnen elk van hun specifieke vakgebied en met betrekking tot de implantologie, de mondhygiëne en het post-academisch onderwijs ruimschoots verdiend.


Cursusdata 2015
De cursus Implantologie IHet Overzicht wordt m.i.v. 2015 geïntegreerd in de nieuwe NVOI workshop Implantologie De Essentie. Deze nieuwe workshop 'reist door het land' en staat voor volgend jaar ingepland op 21 april, 12 mei en 16 juni 2015 in respectievelijk Zwolle, Vianen en Eindhoven.
Inschrijving
Inschrijven voor de nieuwe workshop Implantologie De Essentie is nog niet geopend, naar verwachting zal dit vanaf eind november 2014 mogelijk zijn.


Cursuskosten
De cursuskosten bedragen € 195,00 per deelnemer. De cursuskosten zijn inclusief het koffiebuffet tijdens en de borrel na afloop van de cursus, alsmede de lunch in het Grand Hotel Karel V. U kunt hier direct online inschrijven.


KRT en KRM punten
De NVOI cursus Implantologie Het Overzicht is aangemeld bij zowel het Kwaliteits Register Tandartsen (KRT) en Kwaliteitsregister Mondhygiënisten (KRM) voor 5 punten. Bij accreditatie ontvangen de deelnemers na afl oop een certifi caat van deelname.

Teneinde deze punten op naam bijgeschreven te krijgen dienen deelnemers bij inschrijving hun BIG- of KRM-nummer op te geven. Alle inschrijfformulieren van de NVOI, zowel digitaal als analoog, zijn hiertoe m.i. van juli 2011 ingericht.


Locatie
Grand Hotel Karel V
Geertebolwerk 1
3511 XA Utrecht
t   +31 (0)30 233 7555
karelv.nl


Genoemde data, programma, sprekers, tijden, als ook mogelijke tussentijdse
prijswijzigingen onder voorbehoud. Aan de verstrekte informatie kan verder ook
geen recht worden ontleend.
Social Media


Grand Hotel Karel V
Geertebolwerk 1
3511 XA Utrecht
t   030 233 7555
karelv.nl

 
BioComp Dental B.V. BioHorizons GmbH Biomet 3i Nederland Dentalair Products Nederland B.V. Dent-Med Materials B.V. DentMerk Benelux B.V. Dentsply Implants Dyna Dental Engineering B.V. Elysee Dental Solutions Euroteknika NL Excent Tandtechniek Henry Schein Dental Implacom ImplantDirect Benelux Medical Bone Memodent B.V. MIS Nederland Nobel Biocare Phibo Benelux B.V. Pro-Cam Implants B.V. Solid Dental Straumann B.V. Thommen Medical Benelux B.V.